Vier van de (minstens) twaalf redenen om aanstaande zondag naar de opening van de tentoonstelling Toegepaste Werkelijkheid in Heden te gaan

Schrijft maar in uw agenda: zondag, 13:00 uur, Denneweg 14a, Heden Den Haag.

Reden 1 van 12
Hugo Schuitemakers is zeeliefhebbers. Hij snijdt sashimi van harder.

Wat is Zeeliefhebbers:

“Zeeliefhebbers is een consumenteninitiatief. Zeeliefhebbers fotografeert kleinschalige en innovatieve visserij, om nieuwe en vergeten vis weer onder de mens te brengen. Maandelijks verschijnt er een gecombineerde uitgave van fotografie met bijzondere dagverse vis.”

zeeliefhebbers.nl is een riekend tijdschrift dat je kunt eten. Ik noemde het eerder “ook wel het meest bizondere tijdschrift”.
Op de opening in heden zijn eerdere uitgaves in te zien en nieuwe te bestellen. U kunt u rauwe harder nassen en Schuitemakers het hemd van het lijf vragen.

Opbouw. Aan het werk herkent men de meester.

Reden 4 van 12
Jeroen Bosch toont 91% origineel, 9% kopie uit de originaliteits-serie. Een bruikleen uit particuliere collectie en na afloop van de tentoonstelling waarschijnlijk nooit meer in het openbaar te zien. (Dat alleen al is meer dan reden genoeg om te komen.)

“Je doet het niet!”

Reden 8 van 12
Die houd ik even voor me. Ton Schuttelaar (mede-exposant) en Rob Knijn (heden) waren not amused toen ik vertelde dat ik reden 8 online wilde zetten.

Reden 5 van 12
Julika Rudelius huist in de kelder met een prachtinstallatie. Klik als u haar werk nog niet kent:

rudelius.org

En dat zijn dan pas vier van de (minstens) twaalf redenen om aanstaande zondag naar de opening van de tentoonstelling Toegepaste Werkelijkheid in Heden te gaan.

Met Ton Schuttelaar, Jeroen Bosch, Lizan Freijsen, Daan Samson, Julika Rudelius, Pilvi Takala en Hugo Schuitemaker.

heden.nl/programma#p67

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*