De zomer van Daan Samson

‘Seizoenstafel’ op de officiële website

Kunstenaar / filosoof Daan Samson gebruikt de verworvenheden van zijn succes om eindelijk eens een seizoenstafel te kunnen creëren. De Rotterdam-radja liet zich inspireren door de jaargetijdentableaus van basischolen en antroposofische voedingswinkels.

“Ik realiseer mij dat dit nieuwe werk omstreden is. Niet iedereen is immers zo dol op de zomer als ik.”

“Schaamte is er voor hen die zich generen…”

Celebrity-fotografen Jeronimus van Pelt & Ilya van Marle fotografeerde Daan Samson afgelopen zondag tijdens de opening van de expo ‘Toegepaste Werkelijkheid’. De bewuste foto is vanaf volgende week (in een oplage van 6 stuks) te koop in kunstcentrum Heden.

‘Toegepaste Werkelijkheid’ (met werk van Ton Schuttelaar, Jeroen Bosch, Lizan Freijsen, Daan Samson, Julika Rudelius, Pilvi Takala en Hugo Schuitemaker) is nog te zien t/m 28 augustus 2010

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

2 Comments

  1. Daan,

    Ik dacht jij ‘s zomers altijd alleen maar dronken over de reling van een zeilboot hangt, maar nou lees ik dat je warempel ook al filosoof bent?

    n.b.
    heeft die dame ook een naam, of is dat alleen maar ‘props’?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*