Een website is geen kunst

In antwoord op uw schrijven: klik voor groot (1024 x 581 px)

Een website is geen kunst – althans, volgens de belastingdienst. Rafaël Rozendaal heeft het gevraagd. Tapisserie, emailwerk op koper, een originele gravure: dat is kunst. Een DVD plus internetadres valt niet onder het goedgekeurde beleid van de staatssecretaris.

(Dank Rafaël Rozendaal, websites zie newrafael.com)

Jeroen Bosch maakte in 2004 onderstaande kunstvoorwerpen:

jeroenbosch.com/40036.html

jeroenbosch.com/40035.html

(Klik op preview pdf om de kleine lettertjes te kunnen lezen – het is tabel I post a-29 die centraal staat.)

Dit conceptuele meesterwerk, genummerd, gesigneerd, ingelijst in doos kost u 106 + 119 = 225 euro.

Te bestellen op het bekende adres.

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Ik heb heel e-mails geschreven, ik heb er echt werk van gemaakt, maar nu moet ik dus eerst een koper vinden voordat het kunst is? Trouwens, trendbeheerjongens, waarom schrijven jullie zo raar ’emailwerk op koper’? Het is: e-mailwerk voor een koper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*