Leuk voor een pruik

De lokken van The King. In een potje.

“We offer not just a strand or two, not just a small lock, but uncounted thousands of strands cut from that trademark Presley pompadour by his personal hair stylist, Homer M. Gilleland.”

Toen de Heer nog leefde waren er nog geen weckflessen. Wat heet vooruitgang? Dat heet vooruitgang!

entertainment.ha.com/common/view_item.php?Sale_No=7026&Lot_No=46272&type=7026hair-tem081010

(Via D&R)

About Jeroen Bosch 4612 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. Nu zijn de tijden nog mooier omdat we weten dat dit kan! Ikzelf ben al jaren bezig baardharen te sparen, deels voor een kunstwerk (ik ga ze in een soort berg lijmen met de titel “Ik laat mijn baard staan”) maar natuurlijk deels ook deels zodat toekomstige fans geen genoegen hoeven te nemen met een halve teennagel en een weckpot haar.
    Fuck, als ik dood ben kunnen ze me drie keer weeropbouwen met al het biologisch restmateriaal dat ik van plan ben achter te laten. Hoera voor moderne tijden!

  2. Ik vind het hier de laatste tijd trouwens alt0169erig leuk aan het worden. Mag ik dat zeggen of druk ik dan de ketel kapot?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*