Scorsese’s First Minute of Film

“In 1967, Martin Scorsese made his first feature film. This is its opening.”

Met onder andere een jonge Harvey Keitel. Ook op de credits Saskia Holleman, die van de beroemde PSP poster?

De locatie van het fragment is volgens de comments “houston st. and bowery”. En dat is weer het wereldberoemde muurtje van onder andere Keith Haring, Os Gemeos en Shepard Fairey.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*