Abigail Reynolds

Mount Fear Eindhoven, 2004.

“The terrain of Mount Fear is generated by data sets relating to the frequency and position of urban crimes. Precise statistics are provided by the police. Each individual incident adds to the height of the model, forming a mountainous terrain.”

AbigailReynolds.com

Mount Fear East London, 2003.

Niels Post
About Niels Post 2269 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*