David Sherry

Bread Man, Museum of Bat Yam Israel, 2009.

Dave-Sherry.com

(via Piet Mondriaan)

Painted hair performance, Liste Basel, 2009.

advertentie(s)

Lamp Performance, Opening night at Villa Concordia, Bamberg Germany, 2008.

Just popped out back in two hours, Zoo Art Fair London, 2008. With Mothers Tankstation.

Dave-Sherry.com

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*