Vroege Jongeleen

Vanmiddag gespot in de Witte de With straat te Rotterdam. Een all time classic uit de serie Support your local artist now!!. Het origineel komt uit de tijd dat stickers nog met de huiscomputer werden uitgeprint en het jaar 2000 heel ver weg klonk. Nu geherdrukt als luxe vinyl plakker.

Flu01.com

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*