MobileVideoNet

“Until November 30th 2010 everybody can send us their interactive animation for mobile phones. They will be available to order via our E-art sms text service for the rest of 2010.”

Voor wie zin heeft eens met flash te knutselen en het resultaat downloadbaar te maken voor gebruik op een mobiele telefoon heeft het Enschedese kunstenaarsinitief MobileVideoNet een template (indien geen Flash op pc dan even trial downloaden) plus uitgebreide handleiding online gezet in het kader van hun ‘Open call‘.

Uploaden van uw creatie doet u via de mail naar MobileVideoNet.com

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*