Graffomat deel 2

“Are you bored with the sterile boring look of your facade? And you’d like your house to look as wild as the South Bronx?”

Waar het eerste spotje vooral gericht was op de consument, richten de dames en heren van Graffomat zich deze keer vooral tot de groothandel, winkeliers en buurtcomités.

Graffomat.com

Niels Post
About Niels Post 3514 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*