EUROBAD ’74

Binnenhuisarchitectuur door de eeuwen heen, te beginnen met 1974, het jaar waarin in Den Haag de beeldtelefoon werd gedemonstreerd, alcoholgebruik in het verkeer werd gecontroleerd met het zogenaamde blaaspijpje, een twaalfjarige jongen door een snoek in het been werd gebeten en Alex Jacobs zijn beroemde trui werd gebreeën.

“Welcome to EUROBAD ’74, an exhibition of Europe’s worst interiors of 1974.”

omodern.com/Eurobad/euro.html

Waa!

omodern.com/Eurobad/euro.html

* 29 januari 1974: Miss Europa , Nederlandse Ank Groot op ski’s

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*