Red Bull sponsort vandalisme in Gouda

Altijd leuk, grote merken en user generated content. Het nieuwste zelfpromotie streetview tooltje van een energiedrank fabrikant heeft op het moment van schrijven slechts 1 entry in de categorie Nederland. Reclame voor een rookworst aan de rand van Gouda.

streetartview.com/v/MTM4

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*