Exploding H-Bombs In Space

“Back in 1962, the U.S. blew up a hydrogen bomb, creating what might be the greatest fireworks spectacular ever. People in Hawaii gathered on rooftops, sipping drinks, as they watched a radioactive rainbow display in the night sky.”

Youtube.com/watch?v=n5-Rf3E9JP4&

(via TWBE)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*