For The Love Of Money

Trendbeheer presenteert tijdens Art Amsterdam de verkoopshow For The Love of Money. Tijdens een vijf dagen durende tentoonstellingperformance worden alle rode verkoopstickers op de beurs vastgelegd en gedupliceerd.

‘Elke’ verkoop elders op een galerie op de beurs wordt gefotografeerd, geprint, ingelijst en opgehangen. Er groeit een raster van stickers. Meta-minimalisme: naar zichzelf verwijzende artistieke commercie. Hirst meets Toroni. Het hart van de beurs veruiterlijkt.

Sales
Een stickerfotowerk uit de serie For The Love of Money kost 150 euro (inc BTW, ingelijst, in doos).

De volledige opbrengst komt ten goede aan Stichting Trendbeheer. Met het ontstane fonds wordt groot technisch onderhoud gepleegd en afhankelijk van de opbrengst worden er nieuwe projecten gelanceerd.

advertentie(s)

Intekening gaat op inschrijving. Elk werk wordt uniek – er wordt er maar 1 van gemaakt en verkocht. (Daarnaast wordt de hele serie als 1 apart kunstwerk beschouwd, alle 150 [of zoveel als er tijdens de beursdagen gemaakt worden] in een koop en 1 AP.)

Reserveer/bestel nu: info@trendbeheer.com

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. O my god. It’s briliant!
    Dat subtiele spel dat jullie spelen. De verschillende dimensies en verwijzingen naar Hirst en…

    -Otto

    tomenotto.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*