Nog 41 19 boeken te gaan

Steun superheld Abner Preis op zijn queeste door Amerika.

Voor $ 100 (slechts € 63,34!!) een prachtproject mede mogelijk maken, een boek in de boekenkast, een t-shirt aan het lijf en uw naam vereeuwigd in datzelfde boek. Op het moment van schrijven is er al $7.660 van de $ 9.500 binnen. U heeft nog tot 2 juli dus opschieten!

Donor worden doet u hier (voor $5 heeft u al een ansichtkaart):

Kickstarter.com/…/the-hero-in-all-of-us-portrait-of-america-2011

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

4 Comments

  1. Congratulations herr Preis! Have a wonderful adventure and I can’t wait to see your kick-ass book in real life.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*