The Morphogenetic Field Device Little Boy

Low-tech inventiviteit meets hardcore performance, het openbaar vervoer in Duitsland lijkt er patent op te hebben (denk bijvoorbeeld Wermke & Leinkauf). In slow motion afgespeeld dus zeker even blijven kijken tot 03:50, heel erg goed.

Dtagno.de

(via Rebel:Art)

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*