Wesley Willis, tekenaar en rockster

“A diagnosed chronic schizophrenic,he gained an enormous cult following in the 1990s after releasing several hundred songs of simple but unique music […] He was also a visual artist long before his forays into music, and produced hundreds of intricate, unusual, colored ink-pen drawings, most of them of Chicago streetscapes and CTA buses”

en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Willis

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*