De broertjes Kuchar @ VBS.tv

John Waters hates it when I call it a hobby.”

En daarom is VICE TV heel erg goed. Voor het eerst in tientallen jaren George & Mike samen laten werken aan een film (“Why get two people ruining the same movie?”) en daarnaast ook nog eens een mooi kijkje bieden in de keuken chaos van de tweeling uit de Bronx. Als altijd boordevol wijsheid en luchtige anekdotes, kijken dus.

Vbs.tv/nl-nl/watch/vbs-meets/vbs-meets-kuchars

Room 666, 2011.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*