The Googlegänger

“One day I began receiving fan email expressing admiration for my music. Being no musician, it quickly became apparent I had intercepted fan email intended for another Daniel Bejar. Googling my name I discovered there was indeed another Daniel Bejar, who happened to be the singer and songwriter from Vancouver who leads the band Destroyer. A Google Image Search revealed we also shared a similar likeness.”

Uitgebreid interview met Daniel Bejar bij Rhizome.

Danielbejar.com
(ging met zijn huissleutel reeds het hele internet over)

Thegoogleganger.com

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*