Save the world: Rimac, Peru

Niet zo…

…maar zo.

Tinkebell doet een Favelapainting om een stukje Peru te redden. 100 vrijwilligers schilderen de wijk hartvormig.

saverimac.com

advertentie(s)

(Fotoselectie van facebook.com/SAVE.Rimac?sk=photos)

Het vierde ‘Save the world’ project alweer. Na eerder het redden van een straathond in Gambia, het aan aan Ikea meubilair helpen van een familie in Guinea Bissau en het bevrijden van 69 soepschildpadden in Shanghai.

What’s next?!

looovetinkebell.com/pages/projects/categories/save-the-world

About Jeroen Bosch 4615 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Shiiiit…. it look like they done painted a Pink Wu Tang sign on dem poor peoples house- hahahaha O.D.B. shiiit.

    WuTang clan aint nothing to fuck with.

  2. komende zondag SAVE THE WORLD – The neighborhood of Rimac in Lima, Peru – presentatie (feestje!!) bij Mediamatic in Amsterdam:
    http://www.mediamatic.net/page/233663/en

    “We’re celebrating Lima’s salvation with Peruvian food and music. Over the course of three weeks TINKEBELL. and over 100 volunteers painted a great number of houses in the slum settlement ‘Rimac’ in Lima. Seen from the city center, these houses together form a big pink heart. Back in The Netherlands, TINKEBELL. is throwing a party to celebrate.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*