Promotiedagen bedrijfsleven Noord Nederland

De hedendaagse kunstscéne verblijft niet in een tentje op het Museumplein. Vol overgave neemt zij deel aan de rondetafelsessies, lunchbijeenkomsten, vroege-vogel-ontbijten en energieborrels tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland 2011.

“Met 650 deelnemers, 1200 stands, 20 pleinen en meer dan 40 zakelijke bijeenkomsten is de beurs wederom het platform waarop ondernemend Noord-Nederland elkaar ontmoet.”

Mebatherm Installatietechniek

Ziggo Zakelijk

Mediacombinatie NP3

Ruud Akse (artistiek directeur NP3):
“De kunstenaars van nu moraliseren erop los. Neem welvaartskunstenaar Daan Samson. Met een vanitas stilleven wijst hij ons op onze sterfelijkheid. Retorische symbolen zoals schedels, zout en citroenen moeten het beurspubliek aansporen om nú te leven, en niet pas ná de dood.”

Daan Samson:
Memento mori is mijn motto…
Pakken wat je pakken kan…”

“…en graaien waar je graaien kan.”

Tijdens de beursgang van NP3 is de fashion verzorgd door OCC (Overland Clothing Company). Daan Samson draagt een jasje van Hans Ubbink en Ruud Aske is gestoken in een pak van Paul Smith.

v.l.n.r. een keukenmachine van Magimix, een messenset van Zwilling, een tas van Overland Clothing Company en een bladblazer van Black & Decker.

Begin 2012 opent NP3 haar mobiele kunstpand MOBi; 500m2 expositieruimte + 500m2 atelierruimte + 800m2 aansluitende buitenruimte.

Chinapaviljoen

Elzinga

VVD Groningen

Karen Vasbinder (Raadslid VVD Leeuwarden):
“Bij de #npdrie stand van Groningen cultuurstad. Mooi @vanitas concept”.

Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland:
Nog t/m vanavond 22:00 uur

http://www.promotiedagen.nl

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*