Heike Mutter & Ulrich Genth

Tiger & Turtle – Magic Mountain, 2011.

“The walkable outdoor large-scale sculpture on the Heinrich-Hildebrand-Höhe in Duisburg is open to the public since November 13th, 2011.”

Phaenomedia.org/index-e.html#

(via Juxtapoz)

Phaenomedia.org/index-e.html#

Niels Post
About Niels Post 3527 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

8 Comments

 1. @ E: normaal mail je me toch af en toe een tip? ;- )

  Nu zag ik het pas drie dagen later bij de Juxtapoz (via). Twitter lees ik zelden maar sinds gisteren doe ik je volgen!

 2. NP haha..is ok hoor! Ik zag in korte tijd 3 items voorbij gaan die mij ook waren opgevallen..
  Wereld is klein en internet nog kleiner.. :-)

  Ik blijf tippen hoor..
  Respect dat jullie een hele site kunnen blijven vullen!

  Grote Groet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*