Kerstmis online I

“Christmas in May at Muskegon Michigan Area Rocketry. Thanks Matt…”

Uit de krochten van het internet, de kerstviering in video.

“A great Christmas/Holiday nail art design that is perfect for beginners and those who are new to nail art. It’s also a perfect design to do if you’re just looking for something fast and simple to wear this holiday season :)”

“De uitbeelding van het kerstverhaal in schilderijen en houtsnijwerk, zoals te vinden in Nederlandse musea.”

“My thanks goes to Johanna for using her crea’s
Mijn dank gaat uit naar Johanna voor het gebruik van haar crea’s”

THIS SONG IS ABOUT CHRISTMAS: ABOUT WANTING TO AVOID IT, BUT YOU CAN’T. AND THEN SORT OF LIKING IT IN THE END. WE ARE ALL BOUND TO CHRISTMAS.

(morgen is er weer een dag)

About Niels Post 3633 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*