Never Mind the Bollocks Here’s the Txt Pistols

Malcolm McLaren in het kader van Learning Without Frontiers over het belang van avontuurlijk onderwijs (leer te falen) en authenticiteit vs de hedendaagse karaoke maatschappij (rijk en beroemd zonder inspanning). Opgenomen in 2009, een half jaar voor zijn dood in 2010.

Youtube.com/watch?v=E-wtmV0fAAg (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*