The Century of the Self

Reclame = propaganda in vredestijd.

Over hoe aan bijna elke beslissing in het bedrijfsleven en de politiek de psychoanalyse van Freud ten grondslag ligt, met name dankzij neef Edward Bernays. Een en ander loopt gelijk op met de geschiedenis van de twintigste eeuw.

Alle afleveringen achter elkaar als één file op YouTube maakt een kleine vier uur aan kijkplezier dus ga er even rustig voor zitten.

Youtube.com/watch?v=IyPzGUsYyKM& (video na de klik)

advertentie(s)

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*