Joshua Sassmannshausen

year: 2011
materials: deformed neon light bulb
size: 120cm * 2,5cm

Joshuasassmannshausen.com

Update 21-02: Video ‘Applause’ ingevoegd.

Windowlicker
year: 2010
materials: miscellaneous
size: 180cm * 100cm

Applause
year: 2010/2011
materials: windshield wiper motor & two halogen light bulb lamps
size: 150cm * 30cm

Joshuasassmannshausen.com

About Niels Post 3548 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*