Dogs of Shame

“dear TB, as you know there has been a great loss and the Dog$ of Shame Have been invited to a social media week in Hamburg to do a video workshop, which they very painfully dedicated to the passing of a real DIVA. please help them express there feeling of loss as well as every one else’s sense of loss- . Since this tribute is also about social netwers, we are asking everyone who can to please re post this video, it would mean so much to social networking.”

Bericht vanaf de immer durende wereldtour van MC It & MC It ofwel Abner Preis & Wayne Horse (of was Wayne nu MC It en Abner MC It?).

Vimeo.com/user3577328 (video’s na de klik)

WHITNEY SESH ////DO$$

advertentie(s)

der used to be sandlots and whatnots. dos in usa.

Action X social media week hamburg.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*