About Marc Bijl 301 Articles
Post-internet-punker

2 Comments

  1. Ziet er volkomen kranjorem uit en ik ken het geheel en al niet. En toch al heel wat jaren dood. Omdat het van vroeger is krijgt het een andere waarde. Je zou verwachten dat iemand van nu iets maakte dat op vroeger lijkt, revivalfest, maar het is soort van echt?

  2. jee, ik had het net nog over hem en nu ineens staat hij op trendbeheer.

    10 jaar geleden vond ik zijn werk super (voor het eerst gezien in ‘art at the turn of the millenium’, eerste pre-art now boek van taschen.

    keek erg uit naar zijn retrospectief in het stedelijk van 2006, maar was zwaar teleurgesteld, niet alleen vanwege hun slechte selectie en nog slechter publicatie (daar had ik het net over namelijk), maar misschien ook wel omdat het toch wel heel gedateerd overkwam.

    was destijds ook erg onder de indruk dat hij overleden was, gek genoeg stond een jaar later in ‘new perspectives in painting’ in zijn bio niets over zijn dood, kennelijk wisten ze dat niet bij phaidon.

    ben benieuwd wat voor werk hij nu had gemaakt..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*