Rotterdam VHS Festival @ Kraijenhoff, Amsterdam

Het enige videofestival met een eigen Amsterdam trailer

10 maart a.s.
Kraijenhoffstraat 34, Amsterdam
(toegang in steeg zijkant gebouw)
Entree € 2
Aanvang 20:30
Muziek tot laat

Aanstaande zaterdag op de gang bij Frank Stassen in Amsterdam (De Kraijenhoff). In 2 x 40 minuten een dwarsdoornede van 10 jaar Rotterdam VHS Festival met in de pauze het allereerste optreden van The American Muts (de band van Peter Cleutjens) ooit.

Met werk van Abner Preis, Aeneas Wilder, Anja Masling, Ate M Hes, Bryan Fu, Casandra Tytler, Daniele Pario Perra, Danny Plotnik, Dennis Madalone, Deven Green, Egill Saebjornsson, Ellen Lake, Flimfilm, Franzis Wiese, Han Hoogerbrugge, Hope Tucker, Jasper van Es, Jeroen Kuster, Joe Kisser, Johannes Maier, JR, Leon Duenk, Maxime Tymenko, De Hondekoekjesfabriek, Mendel Hardeman, Niels Post, Poh Wang, Rik de Boe, Sietske Tjallingii, Winkel & Koperl en Tomas Schats.

Youtube.com/..Zx7k1t12g (Frank Stassiaanse trailer na de klik)

Tot zaterdag! (20:30, Kraijenhoffstraat 34, Amsterdam)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*