Google street view: amazon

Google street view als river view: de hele Rio Negro afgevaren met een tripod en een fisheye.

maps.google.com/maps?ll=-3[…]2.799999999999997

(Embedded na de klik)

google.com/help/maps/streetview/gallery.html#!/Amazon

“Take a virtual boat ride down the main section of the Rio Negro, and float up into the smaller tributaries where the forest is flooded. Stroll along the paths of Tumbira, the largest community in the Reserve, or visit some of the other communities who invited us to share their lives and cultures. Enjoy a hike along an Amazon forest trail and see where Brazil nuts are harvested. You can even see a forest critter if you look hard enough!”

googleblog.blogspot.it/2012/03/visit-amazon-on-world-forest-day-with.html

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

  1. Nu de nieuwe houtkap-wet sinds enkele maanden van kracht is in Brazilië, mag men met nog grotere snelheid ongestraft de bossen neerkappen. Dat wordt er helaas niet bijverteld… Leuk dat de mens alles in kaart brengt, maar eigenlijk erg triest dat dat betekend, dat ze nergens hun poten meer van af kunnen houden blijkbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*