About [Redactie] 8976 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Must read omdat het goed weergeeft waarom voor experimente plek (ondermeer) huurpijs van belang is:

    “Voor een initiatief als WILLIE is de kostprijs van deze locatie straks niet meer realistisch, tenzij we onze succesformule geweld aan zouden doen. Daarom floreren vergelijkbare initiatieven vrijwel altijd waar locatiekosten nihil zijn.”

    En vooral:

    “Wij zijn immers geen commerciële exploitant en hechten dermate aan ons eigen profiel dat we onze vrijwillige inspanningen niet willen steken in een programmering of zaalverhuur die meer geld oplevert om daarmee de vaste lasten te kunnen betalen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*