Marielle Buitendijk

Installation view, A4 in perspective, 69 of a series of 500, 2012, Kunsthaus, Dresden.

Mariellebuitendijk.com

Olympia, 40 x 60 cm., acrylic on panel, 2007.

Zw 9, 120 x 170 cm., aerosol on panel, 2006.

Floor, 25 x 35 cm., acrlic on wood, 2009.

Installation view, Bunker 4, Galerie West, The Hague.

Mariellebuitendijk.com

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*