Ann Messner

Escape 1978.
Break-in and escape from factory during evening hours, NYC.

Annmessner.net

Balloon, 1978.
Documentation of performance.
Rush hour IRT, NYC.

Crosswalk, 1979.
White paint.
Pine Street, NYC.

. . . see no, hear no . . . 2002.
Stool, cathode tube, perforated steel, rubber, pigment and graphite.
Installation variable.

Annmessner.net

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*