Cindy Sherman re-enacted

LADY BEAR: UNTITLED #354

“To celebrate the incredibly engaging Cindy Sherman retrospective at the SF MOMA (through October 8), we asked four of San Francisco’s premier drag performance artists to re-enact four of Sherman’s iconic portraits.”

Sfbg.com/pixel_vision/2012/08/15/tastes-cindy

(via TWBE)

Niels Post
About Niels Post 3528 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*