Femen


FEMEN TO HOLLAND

vimeo.com/33390259

Sex sells marketing: Oekraine’s heetste feministische exportproduct, het volumptueuze sextremisme van FEMEN.

femen.org / femen.info

De bekende Free Riot / Zaag eens een kruis om-video.

vimeo.com/47714686

KGB-euro-2012

vimeo.com/45009639

Het script van de 155 videos is nagenoeg gelijk: oefenen, nerveuze spanning, strippen en aan het eind van elke vimeo worden ze gearresteerd, in elkaar geslagen of beide.

Interessant om bij bovenstaande Respect KGB vimeo op de achtergrond meer pers en fotografen te zien dan bakeleiende agenten en femen.

Canvas heeft een docu.

FEMEN Holland komt op Gogbot Pussy Riot bevrijden.

En neemt potten en pannen mede: wo-men flashmobt vanmiddag 12:00 uur voor de Russische ambassade. Dat zal ze leren. Kan dus zijn dat Pussy Riot al voor Gogbot vrij is.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

 1. Perbericht planetart/gogbot:

  Persbericht 4 september 2012
  De dame van de kettingzaag: FEMEN activiste Inna Shevchenko bij GOGBOT

  Dit is actie anno 2012! Female Power, Internet Meme en Actie!

  Een topless dame die met een kettingzaag een kuis omzaagt? Free Pussy Riot, stond op haar borsten. De foto’s en filmpjes verspreiden in sneltreinvaart over Facebook. FEMEN voert actie wereldwijd, op zeer ludieke wijze “omdat borsten in de Oekraine het enige is waar de mannen wel naar kijken”, “prostitutie als grootste handelsproduct in de Oekraine”, daarom zetten ze hun actieleuzen op het ontblote bovenlijf.
  Vrijdag 7 september staat bij het GOGBOT festival in Enschede geheel in het teken van een bijzondere ode aan Pussy Riot, de punk performance groep die onlangs in Rusland gearresteerd werd. Zojuist is bevestigd dat niet alleen FEMEN Holland actie voert, maar ook een erg speciale gast komt: de bekende activiste Inna Shevchenko, een van de boegbeelden van FEMEN die in Kiev onlangs veel media aandacht kreeg met de actie waarbij ze topless een Christelijk kruis omzaagde uit protest tegen de arrestatie van Pussy Riot. Nederlandse primeur! Tijdens GOGBOT zal ze een presentatie geven en een speciale actie uitvoeren, met een nog geheime uitvoering. Oproep aan alle krachtige vrouwen! Als een meme, zoals Anonymous dat deed in 2011, bundelt FEMEN de Female-Power in de wereld en voert actie anno 2012!

  Een cameraploeg uit Wenen zal met Inna meereizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*