Krijn de Koning

133 Nieuwe kerk 2010 Amsterdam, NL.

Prachtige site, 144 werken op chronologische volgorde teruggeteld tot nummer 1 uit 1987. Gaat dat zien.

Krijndekoning.nl

97. Work for the ‘Abbaye de Corbigny’ (yellow), 2006, Corbigny (FR).

advertentie(s)
stookolie010

67. Saint-Nazaire FR 2 2002.

19. Studio work, Utrecht NL 1990.

04. W139, Amsterdam NL 1989.

Krijndekoning.nl

Niels Post
About Niels Post 3555 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*