Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Wederom een schilder- en tekenfeest bij Zic Zerp in Rotterdam. Alle Jong studeerde in augustus af aan Minerva in Groningen maar werd tijdens zijn studie al door Zerp ontdekt. Dit is zijn eerste solo bij de galerie.

Zaterdag (13 oktober) laatste dag dus opschieten.

Ziczerp.nl/expositie/show/__verstilde_dwalingen__.html

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Persoonlijke favoriet.

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Alle Jong @ Zic Zerp

Zaterdag (13 oktober) laatste dag dus opschieten.

Ziczerp.nl/expositie/show/__verstilde_dwalingen__.html

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*