Supersize Me @ McVideo Haarlem

Lekker patat met grote Mac’s nassen.

De graatmagere knettergestoorde anorexiakampioenskinderen L.A. Raeven in gesprek met Britte Sloothaak (curator van het Public Program van het Stedelijk Museum) over de klassieker Supersize Me in een oude McDonalds op de Grote Markt van Haarlem: hoe leuk kun je het hebben?

Bijgaand/ter introductie onder de klik alvast de complete hamburgerdocumentaire: man eet maand lang louter McVoer.

nieuwevide.nl/content_new/tentoonstelling_overzicht.php?id_t=200

advertentie(s)

youtube.com/watch?v=H-eRXuuH9AI

About Jeroen Bosch 4615 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

 1. Beste Trendbeheer, zou het niet wat handiger zijn om dit soort events eerder te melden?…vaak zie ik hier interessante dingen staan maar dan is het geplaatst op de dag dat het event er is dus ja dat is niet echt handig.

  Groet!..

 2. Ja Gerard, je hebt helemaal gelijk, maar… Zetten we het een paar dagen eerder online, dan is het allang weggezakt, staan er vier vijf zes acht berichten boven. Krijg je dat: “kunnen julie niet wat later een reminder plaatsen”

  Kan allemaal: de uitbater kan adverteren, dan staat het x dagen in de linkerkolom.

  Wat we hier neerzetten kiezen we zelf en dan juist bewust de dag zelf.

  (Ha en je moet natuurlijk drie keer per dag (minimaal) trendbeheer lezen als je bij wilt blijven, dan mis je niks…)

 3. daarnaast is het ook best moeilijk fotograferen, als het nog niet is geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*