Trendbeheer presenteert: Dr. Gideon Zutman’s grote Youtube Ripp-off

    Copyright infringement in de kelderbioscoop van Kunst & Complex

Schrijft het in uw agenda: de eerste in een lange reeks van jaarlijkse filmcompilaties. Mocht u aanstaande woensdag 19 december 2012 niets interessants vinden op de wereldwijde kijkbuis: Youtube is die dag geheel en al leeggetrokken door Dr. Gideon Zutman en vervolgens gefileerd, geanalyseerd, op volgorde gelegd, op mp4 gebrand en met de fiets naar Kunst & Complex gebracht.

kcbasement.blogspot.nl/

(Update 11:17: kerstfilmp toegevoegd onderaan)

Interessant

Ontwapenend

Entertaining

Ontroerend.

Fel realistisch totaalspektakel vol venijn, zeemanspret, substructuralisme en hier en daar een atoombom. Een achterhoedegevecht op het blauwe scherm.

Liefhebbers schrijven zich in voor klein voedsel (de kolonel kookt) en kwaliteitsbierproeverij vooraf. (Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, mail naar het bekende adres.) Bar open 19:00 uur, welkomstwoord en inleiding Dr. Gideon Zutman 20:28, de feature filmcompilatie Dr. Gideon Zutman’s grote Youtube Ripp-off vangt aan 20:30 uur sharp.

Inkom vrij.

kcbasement.blogspot.nl/

Update 11:17

Niet op Dr. Gideon Zutman’s grote Youtube Ripp-off:

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*