The Art of Logo Design

The Art of Logo Design

“Utilizing a silent vocabulary of colors, shapes, and typography, logo designers give a visual identity to companies and organizations of all types. From cave painters to modern designers, artists throughout history have been reducing the complex down to simple ideas that communicate with the world.”

Youtu.be/x3jTSB2ez-g (video na de klik)

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*