Santiago Sierra

Santiago Sierra

    Destroyed Word
    Several locations. October 2010 – October 2012

Santiago-sierra.com/201206_1024.php

(via Incubate, video na de klik)

De making of de Tilburgse S tijdens Incubate afgelopen jaar.

Santiago-sierra.com/201206_1024.php

advertentie(s)
Niels Post
About Niels Post 3552 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*