Susan Kooi @ Kafana Box Office

DSC04980

De box-office sample sale was een groot succes! Sneller dan bij Abercrombie & Fitch en met een minimum aan blote mannen werd de one-of-a-kind recycle-couture van de hangertjes gegrist. Etalage-ontwerpster, IT-girl, stijlicoon en gezicht van W139, Susan Kooi presenteerde een accessoires-collectie met een country-style-dancing thema. Decennia aan zweet, training en anticipatie gedeconstrueerd tot handtassen, stropdassen en giletjes.

kafana.nl

 
Zelfredzaamheid lijkt in 2013 van groter belang te worden dan al het andere waar een initiatief zich mee bezig zou kunnen houden. Hierop vooruitlopend, en in samenwerkingsverband met onze commerciële partners in de binnenstad, hebben curatoren Klappe & van Doorn besloten zich aan te sluiten bij het grootste halfjaarlijkse culturele evenement van de stad: de uitverkoop. Zowel de eigen inkomstennorm als ook een zekere vorm van populisme zijn aankomend jaar wederom geen probleem voor de Box Office.

(Bericht van dependent inhouse curators Klappe & Van Doorn)

DSC04998

DSC05034

DSC04997

Uitverkocht:

DSC05154

kafana.nl

Met dank aan Dansschool Visser & Ter Beek en Ben Gobits

About [Redactie] 8887 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*