A Matter of Time and Space @ W139

7

Volledig mislukte tentoonstelling in W139. Weinig aansprekend gebruik van de grote ruimte, onsamenhangend en slecht geinstalleerd divers werk. En dat is bijzonder, dat komt daar zelden voor.

Interesse in de materialiteit van het kunstobject, pratijk boven het idee, zo heet het in de begeleidende tekst van ‘A Matter of Time and Space’. Het maakt een doodse kille indruk, de ziel is eruit. Ik trof op moment van binnenkomst geen dynamiek van maken, ook geen sporen daarvan. ‘Zomaar wat beelden’ is wat mij te binnen schiet. Voorbode van een directeurloos, subsidievrij bestaan?

w139.nl/en/article/21226/a-matter-of-time-and-space/

Afzonderlijk misschien toch nog wel aardig:

w139_10

w139_11

Monica Tormell (voorstel voor hm.. kunstquiz 2103)

w139_8

w139_9

Hangst groots in de touwen.

w139_6

Anne Verhoijsen

w139_5

Bas de Boer – The One That Got Away

w139_4

Die trap ligt er mooi bij.

w139_3

Wel opzienbarend is de installatie bij de ingang. Volledig niet des W139s en daarom verrassend. Slick als een galerie in Heeze (Roelofsarendsveen, StKusteren, Mariaroermeniet) en even figuratief. Hoogst ongebruikelijk in een initiatieventempel.

IMG_0841

Kijk het lijkt.

w139_12

w1392

Incluis zentuin op schaal.

Sagi Groner, the psychonaut.

w139.nl/en/article/21290/the-psychonaut

Beiden nog tot 10 februari.

About Jeroen Bosch 4714 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*