About Jeroen Bosch 4612 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

19 Comments

 1. Wow… Ik weet niet waar ik meer van onder de indruk ben, van hem of van jou. Hoe diep zijn die potjes eigenlijk? Oh wacht, die van mij deden dat ook (heeeeel vaak).

 2. Viva? Dat zijn een stelletje uilskuikens natuurlijk. Dit is een partij opvoedkunde waar ik stil van wordt, haha. Dat bewuste snikje ook aan het eind. Een intelligent wezen is Sol zeker weten :)

 3. aaah gossie!wat een heerlijk manneke en idd de liefste geduldigste papa ooit! trek je niets aan van de reacties op het viva forum…hij boft met zo’n geduldige papa, ik vind het heel pedagogisch verantwoord!

 4. Wat een ontroerend filmpje over een allerliefst zoontje en een zeer toegewijde vader. Als het 8uur journaal nou eens dit soort nieuws uitbracht dan kwam het snel goed met de wereld.

 5. Geestig, maar ondanks dat ik geen enkele reden heb om te twijfelen aan de echtheid van het filmpje, besef ik wel dat het vrij eenvoudig is om het in scene te zetten als je het zou willen. Nieuw ingesproken tekst van de cameraman die de oorspronkelijke aanwijzingen vervangt? Zo gedaan.

 6. Hulde voor deze papa!!! Knap hoor, ik had allang uit mn plaat gegaan. Zo zie je maar weer, ook met rustig praten heeft het kleine boefje door dat het niet echt cool is om alles onder de sudo te smeren ;)

 7. Goed idee om even je kamer tot een slagveld om te toveren alleen voor n leuk stukje film van 3 minuten…. Leuk ook n kind van twee die op commando kan lachen en huilen… gouden kinderkalfje! Neejoooooh Kinderen van deze leeftijd zijn zo! Hier worden de maggi blokjes ook voor cadeautjes aangezien als ik even niet oplet… En zo kan ik nog wel wat (iets mildere) voorbeeldjes van ‘kuutkuutkutkut even niet opgelet….’ opnoemen!! Topfilmpje, topkind en topvader! Zit wel n btj te wachten op ‘The day after’ pa!!! Is de bank schoon?

 8. Geweldig!! En zeker ook de reactie van papa. helemaal mooi. En ja, dat is ook de beste reactie. Uit je plaat gaan lost niks op en leert je kiddo vrij weinig van. Mijn dochter heeft mijn caravan een keer bewerkt met groene perkament stift. Krulletjes overal :(. Ja kan je boos worden, maar ik heb haar verteld dat het supermooi is maar toch niet echt de bedoeling ;). Geweldig filmpje.

 9. Na het zien van dit filmpje toch maar ff onze potten sudocreme ergens anders neer gezet.
  Heel erg knap van de vader dat ie ZO rustig is gebleven terwijl zoon lief alles onder had gesmeerd.
  Zoontje was inderdaad ook helemaal onder de indruk van hoe papa reageerde dus zo kan het inderdaad ook.

  Hopelijk heb je het een beetje van je zoontje afgekregen? Denk dat je de apparatuurtjes wel weg hebt kunnen gooien, want da spul is echt vet.

  Echt een super opvoedkundig filmpje.

 10. Heb hem al een paar keer bekeken en blijf het een geweldig filmpje vinden. Chapeau voor zoon en papa!
  Haha, als kinderen een tijdje heel stil bezig zijn weet je vaak al genoeg…
  Mooi om te horen, Justin, hoe rustig je blijft. Het zal je wel even gekost hebben om de boel er weer af te krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*