Foundfootage.be

Foundfootage.be

    “30 jaar illegale performances De Boer Doorduin – Stedelijk Museum A’dam – 28 mei 2002” (meer)

“…an online-based platform that invites people to exhibit hidden, forgotten or lost material that has been denied an audience. It provides a stage to present this footage and allow it to be seen.”

Nieuw kunstenaarsinitiatief van Bence Bakker, Max Pinckers, Jeroen Lambertyn, Michiel Burger en Sam Weerdmeester.

Foundfootage.be

Foundfootage.be

De serie 60 jaar en langer.

Foundfootage.be

Photo’s of 1990’s leaflets from Dutch textile super Wibra. Unto 2004 Wibra commissioned an ongoing photo competition aimed at enthusiastic amateur photographers. Each of the monthly leaflets displaying, alongside the merchandise, four winners.”

Foundfootage.be

About Niels Post 3616 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*