Plant eens een boompje

piantumazione_05

Een vertikaal bos – het oogt strelend op de artist impressions maar wordt – en dat is bijzonder – momenteel ook daadwerkelijk uitgevoerd in Milaan: De boompjes worden geplant. Bosco Verticale van Stefano Boeri Architetti. Een flatgebouw met struikgewas. Tegen inkijk en CO2.

piantumazione_01

piantumazione_04

Bosco-verticale_carlo-alberto-mari_05

01-Bosco-verticale

05-Bosco-verticale

04-Bosco-verticale

09-Bosco-verticale

BOSCOVERTICALE

“Bosco Verticale (Vertical Forest) is a project for metropolitan reforestation that contributes to the regeneration of the environment and urban biodiversity without the implication of expanding the city upon the territory.”

stefanoboeriarchitetti.net/?p=207

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 4834 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*