We Like Art @ De Bijenkorf

We Like Art @ De Bijenkorf

“Kunst in de Bijenkorf kent een lange traditie, zo waren de Cobra schilders eerder in de Bijenkorf te zien dan in het Stedelijk Museum. En vormgever Benno Premsela bijvoorbeeld had jarenlang vrij spel om met kunstenaars en vormgevers het warenhuis in te richten.”

Laatste week van de grote We Like Art verkooptentoonstelling bij de Bijenkorf in Amsterdam. Dus komt u deze week nog op de Dam, vierde verdieping naast de boeken.

U heeft nog t/m zondag 19 mei a.s.

Alle werken handig op rij in de webwinkel van de Bijenkorf (incluis bezorging aan huis): Debijenkorf.nl/page/product…4119050014

We Like Art @ De Bijenkorf

Wouter Van Riessen, Handmasker, 2003.

advertentie(s)
stookolie010

(Foto’s van Maarten Tromp)

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. Neen, neen. Niet alle werken zijn online te zien. Je moet dus even winkelen voor het ultieme warenhuis gevoel ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*