Verse Erosie

Verse Erosie

    Perfect Circle – Small Gestures – MU 15

I did an (almost) invisible perfect circle at the recent opening of the exhibition “Small Gestures” in the new MU art space in Eindhoven. I used a can of spray glue, so the circle will collect dust and get more and more visible in the next weeks.”

Vimeo.com/66599230 (video na de klik)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*