De geschiedenis van het Star Wars logo

De geschiedenis van het Star Wars logo

    “1976 San Diego Comic Con; the text credits Joe Johnston for the lettering”

De belettering werd minstens zo beroemd als de film, ter gelegenheid van het 36 jarig bestaan dook Alex Jay in het ontwerpproces.

Alphabettenthletter.blogspot.de/2013/05/anatomy-of-logo-star-wars.html

(via Simon Sperms)

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*