Welkom in de wereld van de liefdesslotjeshater

ikeenhoaxdachthetnniet

Het loont de moeite om de video uit te kijken.

Allerlei vragen over publiek/privaat duiken op.

Regelneven heb je ook voor munting van het begrip door Van Kooten; ze zijn van alle tijden. De onsympathieke man die het beste met de wereld voor heeft, verpersoonlijkt hier in bebaarde slotjes-van-MIJN-brug-knipper wordt gevangen door de camera. Hallo oog van de wereld. Een alledaags opstootje waarin een boze buurman figureert wordt zo breder publiekelijk getrokken. Niet alleen omstanders kunnen er wat van vinden.

BTW de man is gewoon aan het werk. Kees Kroese is straatmanager in dienst van Ondernemersvereniging Damrak. Wel van elders dus (Dam, Beursplein etc) maar daar is-ie klaarblijkelijk uitgemanaged. (Zie ook TPO)

at5.nl/artikelen/107320/man-haat-liefdesslotjes-op-brug-staalstraat

(Video na de klik)

About Jeroen Bosch 4614 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

6 Comments

  1. Een van de meest verwerpelijke burgerlijke slijmerige uitingen om je liefde te tonen aan een ander.. man man man gaat echt nergens over. Dat ding van bliss mogen ze van mij ook in de schie smijten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*